Husqvarna Snöslungor

Halt och isigt? Husqvarna snöslungor är försedda med kraftigt mönstrade däck för att få ett bra grepp överallt.

Spakar och reglage är placerade så att de är lätta att nå. Tack vare uppvärmda handtag och en elstartfunktion är maskinen bekväm att använda även i tufft klimat.

Hittar du inte det du letar efter?

Letar du efter tillbehör eller en speciell model av röjsåg, kontakta oss så hjälper vi dig. 

Husqvarna Snöslunga

ST 224

Husqvarna snöslunga ST 224 är utvecklad för villaägare som behöver en högpresterande snöslunga för snöröjning av stora garageuppfarter och gångar. Den kan användas på olika typer av beläggning beroende på de enkelt justerbara släpskorna. Den har ett effektivt tvåstegssystem med stor kastlängd.

Husqvarna Snöslunga

ST 230P

Husqvarna snöslunga ST 230P är utvecklad för villaägare som behöver en högpresterande snöslunga för snöröjning av stora garageuppfarter och gångvägar. Den kan användas på olika typer av beläggning beroende på de enkelt justerbara släpskorna. Den har ett effektivt tvåstegssystem med stor kastlängd.

Husqvarna Snöslunga

ST 227P

Snöslunga ST 227P är utvecklad för villaägare som behöver en högpresterande snöslunga för snöröjning av stora garageuppfarter och gångar. Den har ett effektivt tvåstegssystem med stor kastlängd. Styret kan justeras i höjdled för komfortabel användning. Drivsystem med friktionshjul och differentialstyrning ger mjuk och smidig framdrivning.

Malmö Skog & Trädgårdscenter AB
Jägershillgatan 20
21375,  Malmö

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt