Jordfräsar från Honda & Husqvarna

Kompakta jordfräsar passar perfekt för förberedelse av frösådd i mindre rabatter och grönsaksland. Med färdiga specialfunktioner och ett praktisk, bärbart format är de redo för de stora jobben i den lilla trädgården.

Hittar du inte det du letar efter?

Letar du efter tillbehör eller en speciell model av röjsåg, kontakta oss så hjälper vi dig. 

Honda FG 201En lättviktsjordfräs med 300 mm skär och tre tillbehörsalternativ.

Ring för mer info

Honda FG 205En bärbar jordfräs med 450mm skär och ett tillbehörsalternativ.

Ring för mer info

Honda F 220En bärbar jordfräs med 545mm skär, svängbara handtag och ett tillbehörsalternativ.

Ring för mer info

Honda FF 300En robust jordfräs med 410 mm motroterande skär, växellåda och ett tillbehörsalternativ.

Ring för mer info

Honda FF 500En robust jordfräs med 550 mm motroterande skär, växellåda och ett tillbehörsalternativ.

Ring för mer info

Husqvarna TF 225En praktisk basjordfräs som är lätt att manövrera. Utrustad med ett justerbart och fällbart styre samt transporthjul. Motvikt som ger bättre balans, stänkskydd och plantskydd för mindre stänk och skada på vegetationen. Kupplog med metallhjul finns som tillbehör.

Ring för mer info

Husqvarna T 300 RH Compact ProMångsidig och praktisk jordfräs för arbete i den egna trädgården. Den låga vikten (12 kg) gör maskinen mycket enkel, både att köra och transportera. Utrustad med lättstartad Hondamotor med genomskinlig tank och med kraftfull snäckväxel. Ett flertal praktiska tillbehör såsom mossrivare, kupplog, ogräsrensare, kantskärare samt vertikalskärare gör maskinen mycket mångsidig.

Ring för mer info

Husqvarna TF 325En tillförlitlig och lättanvänd jordfräs med pålitlig motor och backväxel som gör arbetet lättare. Löstagbart transmissionshus med smörningsmöjligheter för utökad livslängd. Justerbart och fällbart styre med växelväljare. Transporthjul, motvikt och plantskydd ökar användarvänligheten och möjligheten till förvaring. Kantskärare med metallhjul finns som tillval.

Ring för mer info

Husqvarna TF 335En tillförlitlig och lättanvänd jordfräs med en pålitlig Briggs & Stratton motor och backväxel som gör arbetet lättare. Löstagbart transmissionshus med smörningsmöjligheter för utökad livslängd. Justerbart och fällbart styre med växelväljare. Transporthjul, motvikt och plantskydd ökar användarvänligheten och möjligheten till förvaring. Kantskärare med metallhjul finns som tillval.

Ring för mer info

Husqvarna TF 435 PEn avancerad jordfräs för höga krav. Utrustad med en kraftfull, tyst och lättstartad motor. Två växlar framåt, backväxel och pneumatisk koppling och urkoppling för oslagbar kapacitet och styrförmåga. Plantskydd, stänkskydd, transporthjul och motvikt gör även de mest krävande arbetsuppgifter lätta och komfortabla. Justerbart styre för förbättrad ergonomi. Plogkit, potatisplog, snöblad och kanskärare finns som tillbehör för mångsidig användning.

Ring för mer info


Husqvarna TF 435 PKraftfull jordfräs med bakmonterad kniv för hus- och markägare. Högeffektiva för arbete på tätt packad jord och äldre gräsmattor. Stora hjul med chevrondäck och motroterande knivar ger överlägsen åtkomst och uppluckrad jord. Kedjedrivning på rotorer och hjul, samt backväxel. Styrets höjd är justerbar för ergonomisk drift.

Ring för mer info

Husqvarna TR 430 DualMångsidig och kraftfull jordfräs med bakmonterat aggregat för villa och markägare. Mycket effektiv för arbete i kompakta, hårda jordar, gamla gräsmattor men även i odlad jord ex. trädgårdsland. Tack vare dubbla rotationsriktningar på fräsaggregatet kan både motroterande djupfräsning och medroterande toppjords-kultivering utföras. Kedja till drift och fräsaggregat. Maskinen har backväxel. Handtag är justerbart i höjdled för bästa ergonomi.

Ring för mer info

Husqvarna TF 120En lätt och mångsidig jordfräs för arbete i den egna trädgården. Robust och hållbar konstruktion där motor och transmission är byggda för att hålla under många år. De framåtroterande fräskryssen och den ergonomiska designen ger enkel drift ökad komfort, effektivitet och produktivitet.

Ring för mer info

Malmö Skog & Trädgårdscenter AB
Jägershillgatan 20
21375,  Malmö

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt