Husqvarna Skogsutrustning

För att få effektivt arbete i skogen krävs det att du har rätt utrustning! Vi tillhandahåller kedjor, svärd, filutrustning, dunkar, väskor, yxor, lyftkrokar, kilar, smörjmedel och mycket mycket mer. 

Kontakta oss om du har några frågor.

Hittar du inte det du letar efter?

Letar du efter tillbehör eller en speciell model av röjsåg, kontakta oss så hjälper vi dig. 

Selar


Välj från ett urval av originaltillbehör som förstärker din produkt och ger dig en bättre upplevelse.

Sågkedjor X-Cut


X-CUT SP33G är den första sågkedja någonsin som helt utvecklats, konstruerats och tillverkats av Husqvarna. Kedjan är särskilt lämpad för krävande konsumenter och professionellt bruk. Med en skärpa som varar, en enastående hållbarhet, lite sträckning och hög skärkapacitet ökar den effekten av ditt arbete mer än någonsin.

Svärd X-Force


Längre hållbarhet, lägre vikt och överlägsna prestanda – svärden Husqvarna X-Force har utvecklats tillsammans med X-Cut-kedjorna för att ge din Husqvarna motorsåg bästa möjliga prestanda. Smidig profil, enastående hållbarhet i nos och lagringssystem och en optimerad mittplatta ger minimala driftsavbrott och maximala resultat.
Röjsågs Klingor

Arboristverktyg & Tillbehör

Verktyg för skogsarbete

Husqvarna Kombidunk med fack, 5+2,5l

Dunken är försedd med en verktygsväska med plats för vanliga verktyg och reservkedjor, fällkilar eller liknande. Volymförhållandet mellan bränsle och kedjeolja har optimerats så dunken rymmer 5 Liter bränsle och 2,5 Liter kedjeolja.

Husqvarna Fällkil, plast 20cm / 8"

Tillverkade av slagtålig polystyren. Kilen är ett hjälpmedel för att få trädet att falla i riktskärets riktning. Används för förhindra att trädet nyper fast sågen. Bidrar ofta till en säkrare fällning.

Husqvarna Filkit H30 .325" 1,3mm

Husqvarna filkit H30 .325" 1,3mm. Komplett med handtag, kombimall, 2 rundfilar och 1 flatfil. Med filmallen erhålls rätt filning av skärtand och underställning.

Malmö Skog & Trädgårdscenter AB
Jägershillgatan 20
21375,  Malmö

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt