Robotgräsklippare

Robotgräsklipparen är tyst och drivs av kraftfulla lithiumbatterier och går själv till laddningsstationen när den behöver mer kraft. Du ställer själv in hur ofta den ska klippa och vid vilken tidpunkt. Med en robotgräsklippare fixar du med trädgårdsarbetet även om kraften tryter med åren.

Hittar du inte det du letar efter?

Letar du efter tillbehör eller en speciell model av röjsåg, kontakta oss så hjälper vi dig. 

Husqvarna

Automower® 105 Paket

Installerat & Klart!


Kompakt, robotgräsklippare med tre hjul för effektiv klippning av öppna gräsytor. Lämplig för mindre ytor upp till 600 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 25%. Lätt att använda och erbjuder möjlighet till personliga inställningar. Polarvit kaross finns som tillval.Ingår i Priset:

Installation

Hus

Installations Paket Small


Klart att användas!

040-211010Husqvarna

Automower® 305 Paket

Installerat & Klart!
Husqvarna Automower® 305 har en kompakt design och passar perfekt för mindre, komplexa trädgårdar på upp till 600m2. Den hanterar enkelt sluttningar med en lutning på 40%. Plattformen med fyra hjul och systematisk passagehantering ger effektiv drift, och trippelsökningsfunktionen gör det enklare att hitta den snabbaste vägen hem till laddstationen. Utrustad med vädertimer, frostsensor och Automower® Connect@Home. Enkel att rengöra och tvätta med en slang.Ingår i Priset:

Installation

Hus

Installations Paket Small


Klart att användas!

040-211010

Husqvarna

Automower® 310 Paket

Installerat & Klart!


Effektiv robotgräsklippare med fyra hjul för större och mer komplicerade gräsområden. Passar medelstora områden upp till 1 000 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40%. Smart teknik leder automatiskt robotgräsklipparen genom trånga passager. Med det intuitiva menysystemet kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa. Skal i olika färger finns som tillval.Ingår i Priset:

Installation 

Hus

Installations Paket Medium


Klart att användas!


040-211010

Husqvarna

Automower® 315 Paket

Installerat & Klart!


Avancerad robotgräsklippare med fyra hjul för större och mer komplicerade gräsområden. Passar medelstora områden upp till 1 500 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40 %. Smart teknik anpassar klippningen efter hur snabbt gräset växer, möjliggör punktklippning av ett begränsat område med längre gräs och leder gräsklipparen genom trånga passager. Med det intuitiva menysystemet på den stora och användarvänliga skärmen kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa. Skal i olika färger finns som tillval.


Ingår i Priset:

Installation

Hus

Installations Paket Medium


Klart att användas!

040-211010

Husqvarna

Automower® 415X Paket Installerat & Klart!


Husqvarna Automower® 415X – en premiummodell i X-serien. Den klipper komplicerade gräsmattor på upp till 1 600 m2, hanterar smala passager och sluttningar på upp till 40 % och klarar av tuff terräng. Som en del av sortimentet i vår förstklassiga X-serie har Automower® Connect GPS-stöldspårning, GPS-stödd navigering och X-seriens design med lysdiodstrålkastare, främre stötfångare och specialfärgade navkapslar.


Ingår i Priset:

Installation
Hus
Installations Paket Medium

Klart att användas!

040-211010

Husqvarna

Automower® 420 Paket Installerat & Klart!


Välutrustad, stor robotgräsklippare för effektiv klippning av svårhanterliga gräsytor. Passar större områden upp till 2 200 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på hela 45 %. Smart teknik anpassar klippningen efter hur snabbt gräset växer, möjliggör punktklippning av ett begränsat område med längre gräs och leder gräsklipparen genom trånga passager. Med den intuitiva menyn på den stora och användarvänliga skärmen kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa. Kan väljas i polarvitt.Ingår i Priset:

Installation

Hus

Installations Paket Large


Klart att användas!

040-211010

Husqvarna

Automower® 430X Paket Installerat & Klart!


Avancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att förhandla om utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt.


Ingår i Priset:

Installation

Hus

Installations Paket Large 


Klart att användas!

040-211010


Husqvarna

Automower® 440 Paket Installerat & Klart! 


Husqvarna Automower® 440 är en robust och mycket tillförlitlig robotgräsklippare för trädgårdar och gräsmattor på upp till 4 000 m2. Den navigerar tyst och automatiskt i komplexa områden, smala passager, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. Vädertimern justerar klippningen för att matcha tillväxten, och med punktklippning hanteras områden med högre gräs. Med två guidekablar och fyra olika metoder för att hitta tillbaka till laddstationen får du en grön, välklippt gräsmatta med minsta möjliga interaktion.Ingår i Priset:

Installation
Hus
Installations Paket Large


Klart att användas!


040-211010


Husqvarna

Automower® 450X Paket Installerat & Klart!


Förstklassig modell i X-serien som enkelt klarar utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45%. GPS-stödd navigering och identifiering av fjärrobjekt ökar klipphastigheten och områdeskapaciteten. Appen Automower® Connect-ger dig kontrollen: spåra, samspela och håll dig uppdaterad med en knapptryckning på skärmen, var du än befinner dig i världenIngår i Priset:Installation

Installations Paket Large


Klart att användas!


040-211010

Husqvarna

Automower® 435X Paket Installerat & Klart!


Husqvarna Automower® 435X AWD - en pionjär på robotmarknaden. En modell med fyrhjulsdrift som enkelt sköter gräsmattor på upp till 3,500 m², som klarar hinder, tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Robotklipparen har X-line design och unikt ledat chassi för utmärkt manövrerbarhet. Utrustad med Automower® Connect.Ingår i Priset:

Installation

Installations Paket Large


Klart att användas!


040-211010

Husqvarna

Automower® 415XHusqvarna Automower® 415X – en premiummodell i X-serien. Den klipper komplicerade gräsmattor på upp till 1 600 m2, hanterar smala passager och sluttningar på upp till 40 % och klarar av tuff terräng. Som en del av sortimentet i vår förstklassiga X-serie har Automower® Connect GPS-stöldspårning, GPS-stödd navigering och X-seriens design med lysdiodstrålkastare, främre stötfångare och specialfärgade navkapslar.


040-211010

Husqvarna

Automower® 420


Välutrustad, stor robotgräsklippare för effektiv klippning av svårhanterliga gräsytor. Passar större områden upp till 2 200 m² och kan hantera sluttningar med en lutning på hela 45 %. Smart teknik anpassar klippningen efter hur snabbt gräset växer, möjliggör punktklippning av ett begränsat område med längre gräs och leder gräsklipparen genom trånga passager. Med den intuitiva menyn på den stora och användarvänliga skärmen kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa. Kan väljas i polarvitt.

040-211010

Husqvarna
Automower® 440


Husqvarna Automower® 440 är en robust och mycket tillförlitlig robotgräsklippare för trädgårdar och gräsmattor på upp till 4 000 m2. Den navigerar tyst och automatiskt i komplexa områden, smala passager, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. Vädertimern justerar klippningen för att matcha tillväxten, och med punktklippning hanteras områden med högre gräs. Med två guidekablar och fyra olika metoder för att hitta tillbaka till laddstationen får du en grön, välklippt gräsmatta med minsta möjliga interaktion.

040-211010

Husqvarna

Automower® 430XAvancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att förhandla om utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt.

040-211010

Husqvarna

Automower® 450X


Förstklassig modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att förhandla om utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt. Identifiering av fjärrobjekt ökar klipphastigheten och områdeskapaciteten. Appen Automower® Connect-ger dig kontrollen: spåra, samspela och håll dig uppdaterad med en knapptryckning på skärmen, var du än befinner dig i världen.

040-211010


Honda Miimo 40


Enkel att konfigurera med Map & Mow, anpassar sig till olika formade gräsmattor upp till 400 m2 med väderbeständig Easy Timer.

040-211010


Honda Miimo 40 Live


Lätt att ställa upp med Map & Mow. Anpassar sig till olika formade gräsmattor upp till 400 m². Har Smartphone-anslutning och kan användas med Amazon Alexa. (Ord. pris: 11 495.- Kampanjpris gäller t.o.m 31/8 2021, med reservation för slutförsäljning)

040-211010


Honda Miimo 70 Live


Lätt att ställa upp med Map & Mow. Anpassar sig till olika formade gräsmattor upp till 700 m². Har Smartphone-anslutning och kan användas med Amazon Alexa.

040-211010Honda Miimo 

310Upp till 1 500 m² klippområde med maximalt 400 m begränsningskabel. Ordinarie pris 20 990 kr.


Begränsningskabel och peggar medföljer
200 m / 200 peggar

040-211010Honda Miimo 

520Upp till 3 000 m² klippområde med maximalt 800 m begränsningskabel. Ordinarie pris 22 990 kr.


Begränsningskabel och peggar medföljer
300 m / 300 peggar

040-211010Honda Miimo 

3000Upp till 4 000m² klippyta och som kan hanteras av en smarttelefonapp.Begränsningskabel och peggar medföljer ej.

040-211010

Malmö Skog & Trädgårdscenter AB
Jägershillgatan 20
21375,  Malmö

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt