Kampanjer

Här hittar du alla våra kampanjer! Vi uppdaterar sidan så snart vi har något nytt att presentera, så följ oss så att du inte missar något som är för bra för att vara sant.

Har du en fråga?

Kontakta oss om du har några frågor som rör kampanjerna, lagerstatus eller liknande. Varmt välkommen! Husqvarna Rider 214 TCEn flexibel och kraftfull Rider med en tvåcylindrig motor med högt drivmoment och ett fabriksmonterat Combi-klippaggregat på 94 cm som erbjuder förstklassig BioClip® (mulching) och bakutkast. Passar villa- och markägare som kräver extra hög effektivitet, enkel användning, bästa möjliga styrförmåga och verkligt njutbar körning. Pedalstyrd hydrostatisk transmission, lättåtkomliga reglage och automatisk knivaktivering.


ORD.PRIS: 41.900:-

NU: 38.900:-Husqvarna Rider 213 CEffektiv Rider med 94 cm Combi klippaggregat med första klassens BioClip®- och bakutkastklippning. Passar för hus- och markägare som kräver hög effektivitet, enkel användning, extra god manöverförmåga och en riktigt njutbar körning. Midjestyrningssystemet och det frontmonterade klippaggregatet ger intuitiv körning, utmärkt klippåtkomst och god översikt över arbetsområdet. Pedalstyrd hydrostatisk transmission, lättåtkomliga reglage och automatisk knivaktivering gör gräsklippningen till ett nöje. Klippaggregatet kan lätt lutas upp i serviceläge och lätt rengöras efter klippningen. Med denna Rider klarar du mycket mer än att bara klippa gräsmattan. Tack vare tillbehör som snöplog, släp, mossrivare och spridare kan du sköta trädgården året runt.ORD.PRIS: 39.900:-

NU: 36.900:-Husqvarna Motorsåg

450EKraftfull allroundsåg för personer som värdesätter professionell kvalitet i en såg. Startar lätt även med långsamma drag, slimmad sågkropp och flip-up tanklock. X-TORQ® motorn ger lägre bränsleförbrukning och reducerar avgasemissionerna. Automatisk återgående stoppknapp, verktygslös kedjespänning och bränslefönster gör sågen lättare att hantera. Utrustad med Smart Start® och bränslepump säkerställer en lättare start.


ORD.PRIS: 6.700:-

NU: 5.495:-Husqvarna Motorsåg 

445EStark allroundsåg för dig som värderar professionell kvalitet. X-TORQ® motorn ger mindre bränsleförbrukning och reducerade avgasemissioner. Stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfri start. Enklare användning med verktygslös kedjesträckare och genomskinligt bränslefönster. Utrustad med Smart Start® och bränslepump, vilket gör sågen lättstartad.ORD.PRIS: 6.000:-

NU: 5.095:-


Husqvarna Motorsåg

440E
Lätt och effektiv allroundsåg som är perfekt för alla som vill ha en såg som är lätt att starta och använda. X-TORQ®-motorn ger lägre bränsleförbrukning och avgasemissioner. Utrustad med Smart Start®, bränslepump och stoppreglage som återställs automatiskt för enklare start. Enklare hantering med verktygslös kedjespänning.ORD.PRIS: 5.300:-

NU: 4.495:-Fogelsta Bilsläp FS1425U


En tippbar fritidsvagn som finns i både bromsat och obromsat utförande. FS1425 har underlättat vardagen för tiotusentals svenska villaägare. Släpvagnen har fällbar fram- och bakläm och är utrustad med tipp. Stabilt, slutet V-drag för ökad trygghet. Släpvagnens elsystem är skyddat i chassit för ökad säkerhet. Stort tillbehörsprogram! Vagnen på bilden kan vara extrautrustad.


ORD.PRIS: 12.990:-

NU: 11.990 :-

Fogelsta Bilsläp FS1425U


En tippbar fritidsvagn som finns i både bromsat och obromsat utförande. FS1425 har underlättat vardagen för tiotusentals svenska villaägare. Släpvagnen har fällbar fram- och bakläm och är utrustad med tipp. Stabilt, slutet V-drag för ökad trygghet. Släpvagnens elsystem är skyddat i chassit för ökad säkerhet. Stort tillbehörsprogram! Vagnen på bilden kan vara extrautrustad.


KPL. MED NÄTGRINDAR 80CM

ORD.PRIS: 18.580:-

NU: 15.990 :-

Husqvarna Motorsågskedjor 3-Pack 25% Rabatt


Vid köp av 3-Pack sågkedjor erhålls 25% Rabatt!


25% Rabatt

NU: 3-Pack 25% Rabatt

Svärd/Kedjepaket 13" 

1,3 mm eller 1,5 mm


1 st Svärd & 2 st Kedjor!
ORD.PRIS: 750:-

NU: 495:-

Malmö Skog & Trädgårdscenter AB
Jägershillgatan 20
21375,  Malmö

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt

Lördagsöppet: 09:00-13:00 

Under månaderna April till siste Juni.