Verktyg till Skog och Trädgård från Husqvarna, Gardena , Wolf Garten.

Kontakta oss på Malmö Skog & Trädgårdscenter AB så hjälper vi dig hitta rätt verktyg för ändamålet.

Kontakta oss idag

Har du allt du behöver för en bra dag i skogen?

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbete i skogen eller i trädgården vare sig du är entreprenör eller hobbysågare – är det viktigt att du har pålitliga verktyg och möjlighet till effektiv och snabb service. Välkommen till Malmö Skog & Trädgårdscenter!

  • Röjsågar och tillbehör Ett nödvändigt komplement i skogsarbetet eller i en större trädgård.

  • Husqvarna Motorsågar Slitstarka sågar för effektivt arbete i skog, allt från stora, kraftfulla sågar för yrkesmässig skogshuggning till små, lätta sågar med topphandtag för trädbeskärning.

  • Husqvarna Skyddskläder Husqvarna har ett brett sortiment med bekväma, skyddande och praktiska kläder som lämpar sig för olika typer av arbete.

  • Husqvarna Skogsutrustning För att få effektivt arbete i skogen krävs det att du har rätt utrustning!

Vacker trädgård med rätt utrustning

Hos Malmö Skog och Trädgårdscenter hittar du gräsklippare, trimmers, häcksaxar och mycket annat. Avlasta och förenkla de tunga momenten med redskap från välkända märken som Husqvarna, Klippo och Gardena.

  • Robotgräsklippare Vill du ha en välklippt gräsmatta hela sommaren? Roboten är tyst och drivs av kraftfulla lithiumbatterier och går själv till laddningsstationen när den behöver mer kraft.

  • Gräsklippare För dig som föredrar att klippa gräset själv eller har behov av att flytta med dig maskinen har vi ett brett utbud av gå-bakom-klippare.

  • Åkgräsklippare En Husqvarna Rider kan köra nästan var som helst och har en extremt liten svängradie. Med klippaggregatet fram har du total kontroll över din arbetsyta.

  • Trädgårdsredskap som håller länge Arbeta effektivt med rätt redskap! Rätt redskap gör trädgårdsarbetet så mycket roligare! Välj i vårt stora utbud av kvalitetsprodukter från Husqvarna,Gardena och Wolf Garten.

Malmö Skog & Trädgårdscenter AB
Jägershillgatan 20
MALMÖ,  21375

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt

Lördagsöppet: 09:00-13:00 

gäller från 1 april- 30 juni