Bevattning

med ett smart bevattningssystem kan du lämna gräsmatta och trädgårdsland några dagar även om solen bränner på. Här hittar du ett brett sortiment av riktigt bra bevattningsartiklar. Vi hjälper dig med planering, val och installation.

Hittar du inte det du letar efter?

Letar du efter tillbehör eller en speciell model av röjsåg, kontakta oss så hjälper vi dig. 

Trädgårdsslang

Innovativa slangar av hög kvalitet ur Gardenas soritment. Robusta och väderbeständiga slangar, som är UV-resistenta och fria från ftalater och tungmetaller.

Slangvindor

Ägna mer tid åt att vattna än att trassla ut slangar. Gardena Slangvagnar och slangvindor är robusta och stabila och enkla att flytta omkring i trädgården. Gardena har modeller som passar alla behov, från den minsta uteplatsen till de riktigt stora trädgårdarna.

Slangkopplingar

Alla Gardenas kopplingar är hållbara och av god kvalitet, samt kompatibla med andra bevattningsmärken.

Gardena Sprinklersystem

Vägen till den perfekta gräsmattan är det vi kallar den Automatiserade Trädgården. Robotgräsklippning med integrerad bevattning. Sprinklersystemet från Gardena är en komplett serie med pop-up-spridare, komponenter och startpaket.

Bevattningsautomatik

Vill du att trädgården ska vattna sig själv när du är på semester? Med bevattningsdatorer och bevattningstimers från Gardena får du full kontroll över bevattningen, oavsett var du befinner dig.

Sprinkler och vattenspridare

Låt vattenspridaren göra jobbet medan du njuter av trädgården. Här hittar du hela Gardenas sortiment av vattenspridare och sprinklers. Välj den som passar dina önskemål – eller låt ungarna välja den som är roligast att springa genom!

Bevattningssystem

Micro-Drip

Med Micro-Drip bevattningssystem får dina växter precis rätt mängd vatten levererat direkt till rötterna. Perfekt för grönsakslandet eller växthuset – du kan göra annat medan grönsakerna och blommorna får det vatten de behöver.

Malmö Skog & Trädgårdscenter AB
Jägershillgatan 20
MALMÖ,  21375

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt

Lördagsöppet: 09:00-13:00 

gäller från 1 april- 30 juni